Tanúsítvány - 2014

Sebesta-Loydolt építészműterem Kft.

pályázati tanácsadás

Pályázati Szaktanácsadás - Energetikai audit

 

Az épületenergetikai pályázatok biztos sikere a megfelelő korszerűsítési koncepcióban rejlik. A projekt kidolgozása építész, gépész és villamosmérnök összehangolt munkájának eredménye, szoros együttműködésben megrendelővel.

 

Homlokzati hőszigetelés, ablakcsere, világításkorszerűsítés, napkollektor, napelem, fűtéskorszerűsítés ezekből az elemekből fel lehet építeni nagyon jó és egy nagyon rossz projekteket egyaránt.

 

  • Az alapos szakmai előkészítés nélkül hiábavaló az összes jól beváltnak hitt pályázati praktika. A Támogató oldalán is megfelelően képzett szakemberek ülnek, az elbírálás során a hibák és trükkök kiderülnek.

 

Cégünk az épületenergetikai témában kiírt pályázatokhoz szükséges minden olyan szakmai támogatást megadja, mely nélkülözhetetlen a várt pályázati eredmény eléréséhez:

 

  • Mi nem a pályázathoz készítjük a korszerűsítési programot, és még kevésbé egy meglévő felújítási tervet próbálunk beleerőszakolni egy pályázati struktúrába:

  • Olyan energetikai beavatkozásokat tervezünk, melyek a legésszerűbb és leggyorsabban megtérülő beruházást biztosítják. Ezek a koncepciók pályázat nélkül is megállják helyüket, és támogatás nélkül is megtérülnek. Ha egy ilyen dokumentációra alapozza támogatási igényét, a lehető legjobb eséllyel indul a versenyben.

 

Előzetes konzultáció során elmondjuk, milyen lehetőségeket látunk az Ön beruházása esetében.

 

kapcsolat...